Kontakt
Jansen bouw- & timmerbedrijf
Constantijndreef 22
3947 PC Langbroek
Homepage:www.bouwbedrijf-jansen.nl
Telefoon:06 114 464 56
Fax:

Heb je plannen om je huis te verbouwen of renoveren?

Dan zit je bij ons goed. Wij verzorgen de complete verbouwing van je huis. Naast de verbouwing en timmerwerkzaamheden sturen we ook het bouwteam aan.

Huis verbouwen

Wij zijn gespecialiseerd in totale verbouwingen van woonhuizen. Wil je alles binnen verbouwen, een aanbouw aan je huis, een dakkapel of lichtstraat? Of ben je toe aan een nieuwe keuken of badkamer? Wij denken graag mee.

Zorgeloos verbouwen

Een verbouwing kan een flinke onderneming zijn. Wij vinden het daarom belangrijk dat het proces zo zorgeloos mogelijk verloopt. Na het eerste gesprek gaan wij aan de slag om een totaalplaatje te schetsen. Is er ook een stukadoor, elektriciën of tegelzetter nodig? Wij stellen een compleet team samen dat de gehele verbouwing verzorgt.

Aanspreekpunt

Wij houden van heldere afspraken en communicatie. Op de bouwplaats zijn wij daarom het aanspreekpunt voor zowel de klant als de onderaannemers. Zo kunnen we er ook meteen op toezien dat het bouwproces vlekkeloos verloopt. Wil je toch een ander kleurtje op de muur, of een andere tegel in de badkamer? Dan spreken wij dit af met de onderaannemers.

Werkwijze

Na het eerste contact komen wij langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek kunnen wij erachter komen wat de wensen precies zijn en advies geven over de verbouwplannen. Na het gesprek maken wij een offerte. Hierin zitten de werkzaamheden van de verschillende onderaannemers inbegrepen. Naast een totaalprijs geven we ook een inschatting van hoe lang de verbouwing ongeveer zal duren en op welke termijn deze kan plaatsvinden.

Daarna zorgen we er samen met de onderaannemers voor dat de verbouwing zo vlot mogelijk verloopt. Zodra de bouwwerkzaamheden beginnen zijn wij het centrale aanspreekpunt voor de onderaannemers en de klant. Wij doen zelf de timmerwerkzaamheden en zijn aanwezig om ook ter plaatse de verbouwing aan te sturen.

Regio Utrecht

Wij zijn voornamelijk actief in de regio Utrecht.

Goed geregeld!